Friday, December 9, 2011

now story about my heart and my love

hye , hmm hye .. i'm back . with my new live , new story , new love , new heart :) first aku na cerita yang aku kembali kerja kat tempat lama aku , pasal ni aku ta byk sangat na story . sbb aku rasa aku da cerita dahh kat sini .

* yang aku na cerita sekarang ni pasal hati , cinta , sayang semua yang berkaitan dgn hati .
aku skarang da bercouple , aku harap dia yang terakhir untuk aku . seriously aku memang sayang kan dia , aku harap dia tahu pasal apa yang aku rasa skarang ni . aku tana benda yang sama berulang lagi , aku tana benda yang sama terjadi dalam hubungan yang aku dgn dia baru ja bina ni . aku nak dia tahu yang aku sayang dia sangat sangat . aku mmg perlukan dia utk aku terus kan hidup aku . aku da rasa dia menjadi sebahagian dari hidup aku . hmm , sayang .... biy sayang bby sngatsangat . biy tana kita terus mcm ni . biy hanya na bby sorg . i love you more than word can i say *AZWANI* <3 MORE MORE LOVE .

Tuesday, July 19, 2011

Assalamualaikum all ;)lame da aku ta update blog nie kan :) hmm , sori guys kalau cara aku post blog nie mcm haram , sbb aku post guna phone . Pening kepala aku na cari function dia .

Ape yg aku na cita nie pasal hidup aku yg skarang nie :) hahaha , agak lemau jugak la aku na cita pasal hidup aku yg skarang nie .

Skarang aku da keja , tp aku rasa keja yg aku buad mcm ta bebaloi ja . Hmm , na tau kenapa ?. Hmm , aku rasa bia aku sorg jela yg tau . Ahaha
tp aku rasa syok plak dok sini :) cuma pendapatan tu . Errr :( dgn cuti yg ssh na dapat , rest apatah lg . Aduhh , leteh babe .

• 3 bulan aku keja , duid gaji aku baru nmpak sekali . Tp aku rasa puas bila aku beli BB dgn duid aku sendiri :) .

• Posa na dekat :) wahhh , best nya . Tp taon nie bola ka aku posa penuh ?. Aku rasa aku posa penuh tima kecik kecik dulu ja . Aku bukan la baek sgt , sbb tu aku ngaku :) cuma aku mengharapkan yg terbaek .

• Sepanjang aku keja 3 bulan , 2 hari ja aku cuti . Bayangkan aku start keja koi 9 pagi , habis keja koi 2 pagi . Non stop selama 3 bulan dan 2 hari ja cuti . It's so 'BAD' , smpai bila badan aku dapat tahan mcm nie ?. Kalau dulu koi 4 petang bangon tido , 4 pagi baru tido . Skarang 9 pagi na kena kua rumah da , perubahan drastik ! Letih aku mcm nie .

• Ta best aku keja sini , sbb kadangkadang aku rasa aku buad keja ta ikhlas dan kadangkadang aku buad keja pun bebai . Aku na buad keja yg enjoy , barulah buad keja pun tada masalah kan :)

• Bila agaknya aku na balik tepeng nie ?. Rindu gila kat tepeng , arghhh ! rindu GILA !!!!!!!!!!

Monday, May 16, 2011

time to single .

tapayah na pk apa . tapayah na pening kepala . tapayah na jaga hati sesapa . tapayah na buang duid . tapayah na buang masa . tapayah dan tapayah !!!

Sunday, January 16, 2011

Sunday, January 9, 2011

The Best Band :D














the best band ever life .
i love you gusy .
raingers !!!!!!!!!